Hétfő - Vasárnap: 00h - 24h

Lokalizáció:

Használati feltételek

A www.sky-pos.hu rendszer használatával Ön elfogadja és egyezik, az alábbiakban meghatározott használati feltételekkel (a továbbiakban: „Felhasználási feltételek”).

Ez a webhely 100% -ban a SKY POS tulajdonában van. A webhelyen használt összes szoftvert kizárólag a www.sky-pos.hu rendszer igényeihez tervezték és fejlesztették ki, és az erre a területre vonatkozó nemzetközi törvények védik. A webhely tartalma és szoftvere kizárólag személyes célokra, online vásárlásokra használható fel. Ha a www.sky-pos.hu rendszert kereskedelmi célokra, vagy az itt leírtaktóll eltérő módon kívánja használni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@sky-pos.hu.

A SKY POS a www.sky-pos.com rendszer bejegyzett védjegye. Ezt a nevet vagy jelet tilos bármilyen olyan termékben vagy szolgáltatásban használni, amely nem kapcsolódik a www.sky-pos.hu rendszerhez. Tilos továbbá olyan név és megjelölés használata, amely a www.sky-pos.hu névhez és megjelöléshez hasonló és ily módon megtévesztheti a felhasználókat és harmadik feleket arról, hogy bármely termék vagy szolgáltatás kapcsolatban áll a SKY POS.

A SKY POS fenntartja a jogot, hogy megtagadja a szolgáltatást a visszaéléseket tanúsító ügyfelek számára. Amennyiben a felhasználók magukról hamis adatokat adnak meg, a www.sky-pos.hu jogosult megakadályozni, hogy az ilyen felhasználók használják a SKY POS rendszert. Ha hasonló felhasználói megnyilvánulást szeretne jelenteni, és ezzel javítani szeretné a www.sky-pos.hu rendszer működését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@sky-pos.hu címen.

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a SKY POS rendszerben működési zavarok, tervezési hibák vagy egyéb problémák merülhetnek fel, és hogy a szolgáltatás használata előre nem látható károkat vagy veszteségeket eredményezhet, ideértve, de nem korlátozva, a váratlan eredményt vagy az adatok elvesztését. A SKY POS semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget a felhasználásból származó, vagy azzal összefüggésben felmerült károkért (ideértve, de nem kizárólagosan, a különleges, nem szándékos vagy szándékos károkat, a jövedelemkiesést vagy az adatvesztést, tekintet nélkül az ilyen károk kiszámíthatóságára), vagy a www.sky-pos.hu rendszer teljesítménye, vagy bármilyen anyag vagy szolgáltatás, amelyet a www.sky-pos.hu kínál Önnek. A felelősség korlátozása a www.sky-pos.hu rendszeren található linkek vagy hirdetések útján nyert egyéb információk, szolgáltatások, szolgáltatások, tanácsok vagy termékek által okozott károkra vonatkozik. A www.sky-pos.hu semmilyen körülmények között nem felelős a www.sky-pos.hu rendszer hibás működéséért vagy megszakításáért, amelyeket közvetlenül vagy közvetve a természeti erők, természeti katasztrófák vagy az ésszerű ellenőrzési képességen kívül eső okok okoznak, ideértve a következőket: de nem korlátozódva az internet működésével kapcsolatos problémákra, a számítógépes berendezések működési hibáira vagy az azokkal kapcsolatos problémákra, a telekommunikációs berendezések vagy a hálózat vagy más típusú eszközök és berendezések működésével kapcsolatos problémákra, áramkiesésekre, alkalmazottak betegségére, harmadik felek együttműködésének elmulasztására, mindenféle társadalmi zavagásokra, a hazai és a nemzetközi bíróságok redeletei.

A SKY POS fenntartja a jogot, hogy bármilyen okból és értesítés nélkül, időről időre megváltoztassa a használati feltételeket, bármikor módosítsa az árlistát és a www.sky-pos.hu rendszert, ideértve a szolgáltatás felmondására való jogot értesítéssel vagy értesítés nélkül, felelősségmentesen Ön vagy bármely harmadik fél felé. A SKY POS rendszer minden ilyen módosítását közzétesz a weboldalon, és minden változás a weboldalon való közzététel után azonnal hatályba lép. Ön vállalja, hogy időről időre felkeresi a Felhasználási feltételeket, hogy időben tájékozódjon a változásokról. A www.sky-pos.hu rendszer használatával a használati feltételek változásainak bejelentését követően Ön elfogadja és elfogadja az összes változást.